Kategóriák

Szavazás

Milyen autohoz keresel alkatrész

 GAZ
 UAZ
 VOLGA
 LATVIA
 GAZELLA
 GAZDY
 KAMAZ
 KRAZ

Rólunk

Advesz Kft

 

Cégünk 1990-ben alakult. Az akkori cégalapítás szinte kényszervállalkozás volt és kísérleti jellegű. Nem gondoltuk, hogy hosszú életű lesz. Kezdeti elképzeléseink teljesen más irányúak voltak, mint jelenlegi tevékenységünk. Az igények alakították ki a cég jelenlegi profilját, tevékenységi körét.

 A több mint 20 év során sok változáson mentünk át mint tevékenységi kör, mint személyi állomány vonatkozásában.

 A jelenlegi profilunkat 1997 óta alakítgatjuk, mert most is változtatunk az igények szerint.

 

 1997-től foglalkozunk az orosz gépjárműalkatrészek kis és nagykereskedelmével. Profilunk kialakításában sokat változtatott a Magyar Honvédség. Ezen belül is fő profilunk az UAZ típusú terepjárók. Valamilyen szinten megmaradt a LATVIA, VOLGA alkatrészek forgalmazása is, de ma már inkább a veterán autóépítők igénylik ezeket az alkatrészeket. Később bővítettük ki raktárkészletünket a GAZELLA típusú gépjárművek alkatrészeivel.

 

 A jelenlegi raktárkészletünk tehát UAZ és GAZELLA alkatrészekből tevődik össze, de nem jövünk zavarba, ha NIVA, LADA, GAZDY, GAZ-69, ZIL, GAZ-66, KAMAZ, URAL, KRAZ, MAZ vagy LUAZ alkatrészeket keresnek.

 Ma már foglalkozunk LUBLIN, FSO, TATA, MULTICAR-alkatrészek, illetve természetesen, a nyugati típusú gépjárművek alkatrészeinek beszerzésével is.


Bevásárlókosár

Akciós termékek

TATA 1.9 TD KUPLUNG ALSÓ HENGER
TATA 1.9 TD KUPLUNG ALSÓ HENGER

nettó 23.000 Ft
AKCIÓ! - 17%
nettó 19.000 Ft

További akciós termékek

Termék ajánló


HírlevélWebáruház készítés és bérlés

0.17 mp
SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés